Industrii

PKF Finconta poate oferi o gamă larga de servicii de contabilitate si consultanta in domeniul afacerilor in cadrul unui numar mare de domenii si credem cu tarie ca toate cunostintele pe care specialistii nostri le-au dobandit, aprofundand aceste domenii, sunt apreciate.  De asemenea, apartenenta la reteaua PKF, ne ofera posibilitatea ca prin intermediul firmelor membre sa permitem accesul la aceasta experienta, nu numai la nivel local, dar si global.

Avem expertiză în următoarele sectoare:

IT

Comerț online

Sector public

Turism

Distribuție medicamente

Dispozitive medicale

Producție

Agricultură

Nonprofit

Energie, petrol și gaze

Servicii Profesionale

Imobiliare

Comerț

Media

Construcții

Sănătate

Experiența PKF Finconta

PKF Finconta este una dintre principalele 10 firme de pe piața de profil din România. Suntem membri ai PKF International Ltd., o rețea internațională de firme independente din punct de vedere legal, care oferă consultanță și audit oriunde în lume.

Aducem claritate problemelor de afaceri prin soluții simple, eficiente și care înlătură parte din obstacolele în calea dezvoltării pe termen lung a afacerilor clienților noștri.

Reziliența companiilor

Prețuri Competitive

Oferim cea mai bună calitate la un preț competitiv și suntem transparenți cu privire la modalitatea de lucru și cum facturăm.

Echipă Dedicată

Echipa selectată are experiență multidisciplinară, iar Managerul și Partenerul se implică în toate fazele proiectului.

Comunicare Continuă

Consultanții noștri discută deschis și clar despre aspectele tehnice, într-un mod ușor de înțeles de toți reprezentanții clientului.

SUSȚINEM DEZVOLTAREA PE TERMEN LUNG A AFACERILOR

Oferim servicii profesionale de audit, contabilitate și salarizare, consultanță fiscală și de prețuri de transfer.

Contactați-ne