Raportare ESG

Strategie, proactivitate, eficiență

Sustenabilitate ce asigură reducerea riscurilor non-financiare

Sustenabilitatea reprezintă unul dintre cele mai răspândite concepte în zona financiară. Dezvoltarea sustenabilă reprezintă dezvoltarea care îndeplinește nevoia prezentului fără a compromite generațiile viitoare. Raportul de sustenabilitate permite societăților să își prezinte informațiile relevante în materie de ESG într-un singur document specific. Această opțiune oferă societăților cea mai mare flexibilitate în ceea ce privește structura și cuprinsul raportului.

PKF Finconta ESG, parte a Grupului PKF Finconta, este o societate de consultanță care are ca scop susținerea companiilor în tranziția către o activitate sustenabilă. Specialiștii calificați de care dispunem vă pot ajuta oricând cu pregătirea strategiei și a raportării de sustenabilitate.

Pregatirea Raportului de Sustenabilitate la 31.12.2022 pe standarde GRI (Global Reporting Initiatives Standards), pentru scop de:

  • Conformare voluntara in vederea obtinerii de beneficii precum accesare credit verde, participare la licitatii, castigare noi clienti sau chiar de mentinere a relatiei cu clientii existenti precum si retentia personalului
  • Conformare legala cu Directiva CSDR

Servicii punctuale sau intermediare intocmirii raportului de sustenabilitate:

  • Calcul amprenta de carbon
  • Studiu de Materialitate
  • Procedura de colectare a datelor si training personal
  • Elaborare „Plan/Strategie de Sustenabilitate” pe termen mediu, stabilirea de obiective, KPI si tinte (ScorCard)

Certificare/Auditare anuala a Raportului de sustenabilitate anual

SUSȚINEM DEZVOLTAREA PE TERMEN LUNG A AFACERILOR

Oferim servicii profesionale de audit, contabilitate și salarizare, consultanță fiscală și de prețuri de transfer.

Contactați-ne