Simona Fătu

Simona Fătu

Partner

simona.fatu@pkffinconta.ro

Simona Fătu este partener PKF Finconta ESG, specialist în guvernanța organizatiilor având o experiență de peste 17 ani în structuri de conducere executivă și neexecutivă ale unor companii internaționale din industria financiară, ale unor companii private listate la Bursa de Valori București dar și ale unor companii deținute majoritar de stat din industrii precum energie, resurse minerale, aviație și transporturi maritime.

Domeniile sale de expertiză includ, fără a se limita la, guvernanță corporativă și management de top, strategie de afaceri și dezvoltarea afacerilor dar și finanțele societății, risc management și sisteme de control intern managerial.

Simona a obținut în martie 2023 certificarea ESG-ISB International Sustainable Business- nivel I emisa de IASE (International Association for Sustainable Economy) și deține o certificare în “Board Practice and Directorship” acordată de Școala de Afaceri Henley a Universității Reading din Marea Britanie. Este lector de guvernanță în cadrul mai multor institute educaționale și co-autor al Manualului conducătorilor entităților autorizate, reglementate și supravegheate de A.S.F, publicat în 2022 de Institutul de Studii Financiare.