PKF Finconta premiată la Gala Romanian Legal Awards

PKF Finconta premiată la Gala Romanian Legal Awards

Pe 6 iulie 2023 a avut loc Gala Romanian Legal Awards, evenimentul dedicat aprecierii performanței și excelenței în domeniul avocaturii de business. Scopul principal al acestui eveniment a fost de a evidenția și aprecia excelența profesională din domeniul juridic de business autohton și de a inspira prestatorii acestuia să atingă niveluri superioare în cariera lor.

Printre nominalizații acestei gale s-a numărat și PKF Finconta, specialiștii noștri întorcându-se acasă cu premiul Best Consulting  2022-2023.

Prin calitatea deosebită a serviciilor și oamenilor din echipă, PKF Finconta a reușit performanța de a fi, de aproape 30 de ani, una dintre principalele 10 firme de pe piața de profil din România. Realizările PKF Finconta au avut un impact semnificativ asupra mediului de afaceri din România. Serviciile de consultanță oferită au ajutat companiile să devină mai competitive, să își îndeplinească corect obligațiile fiscale și să își crească performanța financiară.

PKF Finconta s-a impus ca un lider de încredere în domeniul serviciilor profesionale de audit și consultanță din România. Prin excelență, pasiune, calitate deosebită și implicare activă, specialiștii au adus o valoare semnificativă companiilor din numeroase industrii. PKF Finconta continuă să fie un partener de încredere pentru clienții cu care colaborează, contribuind la succesul și dezvoltarea acestora într-un mediu de afaceri dinamic și competitiv.

Date

iul. 06 2023
Expired!

Time

0:00 - 20:00
QR Code